AUBURN HILLS, 2024. január 30. /PR Newswire/ — A Jeep® márka legendás történelmére tekint vissza, miközben elektromos jövőjét alakítja ki.
Az iparág első modern SUV-ja – az ikonikus 1963-as Jeep Wagoneer – fényűző belsővel, előkelő anyagokkal és prémium felszereltséggel rendelkezett. Ma a Jeep márka további részleteket oszt meg első globális, teljesen elektromos SUV-járól, első pillantást vetve a vadonatúj Jeep Wagoneer S belsejébe.

A vadonatúj, rendkívül rugalmas, BEV-natív STLA-Large platformra épülő, teljesen elektromos Jeep® Wagoneer S alapfelszereltségű 4xe-képességet kínál minden terepkezeléssel, fejlett Jeep márkaközpontú technológiával és lenyűgöző teljesítményekkel, köztük 600 lóerővel. és villámgyors 0-60 mph sebesség, körülbelül 3,5 másodperc. Az aerodinamikai hatékonyság vezérelte, letisztult külső kialakítását az újra gondolt, LED-es világítású, osztály-exkluzív, hétnyílású Jeep hűtőrács jellemzi.

A vadonatúj, rendkívül rugalmas, BEV-natív STLA-Large platformra épülő, vadonatúj Jeep® Wagoneer S belső terében prémium technológia zökkenőmentesen integrálódik az aprólékosan kidolgozott kézműves részletekkel. A figyelmes anyagok és a dizájnközpontú funkciók közé tartozik a személyre szabott vezetői vezérlőközpont, a Jeep márkánál egyedülálló Selec-Terrain kapcsolóval és a dinamikus, színválasztható környezeti világítással. A Jeep Wagoneer S alapfelszereltségű, kétüveges panorámatetővel is rendelkezik, és a Jeep márka exkluzív együttműködését bővítve a McIntosh-al, igényesen hangolt, szegmens-exkluzív, 19 hangszórós, prémium zászlóshajó McIntosh audiorendszert kínál majd.

A vadonatúj, rendkívül rugalmas, BEV-natív STLA-Large platformra épülő Jeep Wagoneer S lenyűgöző teljesítményszámokkal büszkélkedhet. Technológiára összpontosító belseje egyaránt figyelemre méltó, és a művészet és a technológia zökkenőmentes integrációját sugározza. Az ügyfelek, a rajongók és a rajongók ide kattintva regisztrálhatnak, és értesülhetnek a vadonatúj Jeep Wagoneer S-ről és az elektromos Jeep márkakínálatáról.

FORRÁS: Stellantis