A D nap nyolcvanadik évfordulójára különleges karosszériaszínnel készül a Jeep Wrangler. A ’41 Green elnevezésű árnyalat zubbonyzöldbe öltözteti az autót. Az 1941-es, eredeti Willys olajzöld színe ihlette a Wrangler egyik legfontosabb 2025-ös modellévi újdonságát: a ’41 Green elnevezésű karosszériaszínt.

Jeep® ’41 Concept

Sajnálatos módon sem az európai, sem az észak-amerikai sajtóosztály nem tett közzé képeket erről az árnyalatról. Feltételezzük, hogy ugyanarról a színről (vagy valami nagyon hasonlóról) van szó, mint amit a 2022-es Jeep 41 Concept tanulmányautón mutatott meg a márka, így cikkünket (a nyitókép kivételével) ennek a fényképeivel illusztráltuk.

2025 Jeep® Wrangler Rubicon X 4xe

Más újdonsága is van a 2025-ös modellszériának: nevezetesen az opciós aktív szellőztetés, ami lehetővé teszi, hogy mobiltelefonról, a távolból bekapcsoljuk a ventilátort, és kifúvassuk a napon parkoló autó utasteréből a felgyülemlett forró levegőt.

Ennyi az újdonság. Minden más, a kétféle hajtáslánc (272 lóerős benzinmotor vagy 380 lóerős plug-in hibrid), a négyféle, felszereltségi szinttől függően elérhető összkerékhajtási rendszer, a sokféle nyitható-leszerelhető tetőszerkezet évek óta ismerős.

Forrás: vezess.hu